یادداشت/جوادعباس زاده مدیر مسئول مردم سراب
- شناسه خبر: 59904
- تاریخ و زمان ارسال: 8 مرداد 1402 ساعت 22:49
- بازدید : 86 views
- نویسنده: modir

با نشاط بود و همیشه خنده برلب داشت حتی در روزهای سختی که درمبارزه با بیماری سپری می کرد و دربیمارستان بستری بود نیز سعی داشت تا همچنان تبسم مهربانانه خود را حفظ کند.
باورکردنش سخت است که اکنون این عزیز رخ در نقاب خاک کشیده و از دنیا رفته است اما تقدیر را نمی شود تغییر داد و مرگ دیر یا زود به سراغ همه خواهد آمد.
مهم این است که خاطره و یادی نیکو از خود برجای گذاشت.
بی شک توشه خدمت به خلق و خیرخواهی و شرکت در فعالیت های عام المنفعه مهمترین سرمایه ای هست که در جهان جاویدان به کار خواهد آمد.
دو سرمایه ارزشمند نیز از این انسان فرهیخته به یادگار مانده است که با توجه به نوع حرفه و شغلشان می توانند چشمه جاریه باشند برای آرامش روح پدرشان . باردیگر این ضایعه را به منسوبین و بازماندگان این مرحوم؛جامعه سلامت و اهالی خونگرم اسفستان از صمیم دل تسلیت می گوییم. غفرالله لنا