پرش به محتوا
امروز: سه‌شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۵

دهن کجی و توهین به شعور مردم در مطب برخی پزشکان/ کم کاری اداره مالیات و عدم نظارت نظام پزشکی مشهود است

کد خبر: ۵۹۱۴۸ بازدید: ۷۴۰
دهن کجی و توهین به شعور مردم در مطب برخی پزشکان/ کم کاری اداره مالیات و عدم نظارت نظام پزشکی مشهود است

به گزارش صدای سراب, مدیر صدای سراب طی یادداشتی نوشت

تعداد انگشت شماری پزشک با عدم نصب کارتخوان ضمن اینکه شخصیت خود را زیر سوال می برند، و در مقابل چندر غاز مالیات در مقابل در آمد کلان به قانون و شعور مردم نیز توهین می کنند.
وجود آنکه در قانون، پرداخت مالیات به پزشکان و وکلا تکلیف شده اما متأسفانه برخی از پزشکان با عدم ارائه دستگاه کارتخوان ضمن دور زدن قانون و فرار مالیاتی، بیماران را به مشقت و سختی می اندازند.

با وجود آنکه برخی از کشورهای توسعه‌یافته دنیا اقتصاد خود را از طریق مالیات اداره می‌کنند ولی در برخی کشورها از جمله ایران اهمیت موضوع مالیات آنگونه که باید در بین مؤدیان مالیاتی جا نیفتاده است، متاسفانه بسیاری از افراد نمی‌دانند که چرا مالیات می‌دهند و این مالیات صرف چه کاری می‌شود همین مسئله موجب شده تا برخی از مشاغل دست به فرارهای مالیاتی بزنند چراکه مالیات را پول زور می‌دانند که باید به دولت بپردازند.

چند روز پیش به علت بیماری نزد یکی از پزشکان حاذق شهرستان رفتیم، در کمال ناباوری تمام مراجعین را مجبور به پرداخت نقدی و یا کارت به کارت می کرد، حال اینکه گاه افراد مسن و یا ناتوان مجبور می شدند طبقات را برای تهیه پول نقد سپری کنند.
نکته قابل توجه اینکه ما نوبت صدم بودیم، با ویزیت صد هزار تومانی، یعنی در آمد ده میلیون در یک روز و با این حال باز چشم به مالیات و درصد ناچیز آن دوخته بود.
هرچند برای افرادی که شناسنامه همراه نداشتند ۲۵هزار اضافی هم می گرفت.

این رفتار یک پزشک زشت ترین حرکتی است که امکان دارد از خود بروز دهد و البته تفاوت چندانی با دزدی ندارد، یکی از دیوار کسی بالا می رود و دیگری از طریقی دیگر، صحبت هم که باشد اختلاس را بهانه دزدی هایمان می کنیم.

طبیعی است هر کسی به اندازه درآمدی که از امکانات کشورمان به دست می‌آورد باید مالیات بپردازد هرچقدر هم این درآمد بیشتر باشد باید مالیات بیشتری پرداخت کند اما برخی افراد از پرداخت مالیات شانه خالی می‌کنند، یکی از مصادیق فرار مالیاتی نیز مربوط به پزشکانی است که با عدم ارائه دستگاه کارتخوان ضمن دور زدن قانون و فرار مالیاتی، بیماران را به مشقت و سختی می اندازند و این مسئله زمینه گله مندی مردم را به وجود آورده است.

با وجود آنکه این دسته از ‌پزشکان با عواید چنین ‌مالیات هایی و با یارانه دولت در بهترین دانشگاه‌های کشور با هزینه‌های پایین تحصیل کردند اما امروز با فرار مالیاتی، سد توسعه آموزش و عدالت اجتماعی شدند.

در مسأله فوق کم کاری اداره مالیات و نظام پزشکی کاملا مشهود است.

در پایان لازم میدانم عرض کنم قدردان و دست بوس تمام پزشکان و زحمت کشان عرصه سلامت شهرستان هستیم که وجدان کاری سرلوحه آنان هست ، هم پایبند قانون بوده، هم به دنبال آسایش مردم و هم از خیران ارزشمند شهرم هستند و خالصانه تلاش می کنند.

امیدوارم گله ما در رابطه با تعداد انگشت شمار پزشکان کارساز بوده و نهادهای نظارتی نیز مسامحه نکنند..
مردم به اندازه کافی مشکل دارند، سربارشان، نشویم.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. دیدگاه‌ها پس از تأیید مدیر منتشر می‌شوند.