والیبالیست ها به کجا سفر کردند؟ +تصاویر
- شناسه خبر: 9739
- تاریخ و زمان ارسال: 22 تیر 1394 ساعت 18:12
- نویسنده: modir


سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال ایران مثل اکثر بازیکنان راهی شمال کشور شد. او پس از دیدار خانواده در سفری داخلی به شمال ایران رفت تا در کنار بسیاری از بازیکنان استراحت بعد از لیگ جهانی را انجام دهند.
عادل غلامی به همراه رضا تندروان مربی تیم ملی با خانواده های خود راهی ترکیه شدند تا در فضایی کاملا دور از والیبال مدتی را کنار خانواده باشند.
محمد موسوی هم پس از گذراندن چند روز کنار خانواده همراه سایر بازیکنان به جاده چالوس زد و با سایر والیبالیست ها تعطیلاتش را گذراند.
مجتبی میرزاجانپور بعد از آخرین بازی لیگ جهانی مقابل روسیه چند روزی را به بابل رفت تا خانواده اش را ببیند، در حال حاضر در ترکیه سپری می کند و پس از بازگشت چند روز را در کنار خانواده همسرش به سر می برد.

شهرام محمودی هم مرزن آباد را برای استراحت انتخاب کرد تا در روزهای تعطیلی بیسشتر وقت خود را کنار خانواده باشد.
سایر بازیکنان هم سفر داخلی داشتند و به دلیل اینکه تا هفته آینده یک بار دیگر تمرینات تیم ملی شروع می شود آنها نتوانستند سفرهایی طولانی را برای استراحت انتخاب کنند.




