تاکید نماینده سراب بر پرهیز از بروکراسی های اداری در برخورد با سرمایه گداران
- شناسه خبر: 60992
- تاریخ و زمان ارسال: 3 مرداد 1404 ساعت 0:25
- نویسنده: modir

سستی در پاسخگویی به سرمایه گذاران در ادارات وبروکلاسی های اداری موجب فرار و دلسردی آنها می شود .
نماینده مردم سراب با انتقاد از طولانی شدن مدت زمان صدور مجوزهای سرمایه گذاری گفت : سستی در پاسخگویی به سرمایه گذاران در ادارات وبروکلاسی های اداری موجب فرار و دلسردی آنها می شود .
مجید نصیر پور، در جلسه بررسی میزان پیشرفت طرح های در حال اجرا در حوزه گردشگری، با اشاره به آغاز عملیات ساماندهی۷ استخر آب درمانی گفت :بازسازی و توسعه ابگرم های درمانی و مجتمع های گردشگری، از مهمترین طرح های اولویت دار این شهرستان است .
وی، با اشاره به ظرفیت های مناسب گردشگری در دامنه های بکر ارتفاعات بزقوش و سبلان افزود : بازسازی ۳استخر آب درمانی به پایان رسیده وعملیات احداث ۳مجتمع های گردشگری و بوم گردی آغاز شده که امید داریم که ظرف مدت یکسال به بهره برداری برسند .
نماینده مردم سراب ادامه داد : پروژه بازسازی مجتمع آب درمانی ،اقامتی و تفریحی منطقه گردشگری اسبفروشان در دامنه ارتفاعات بزقوش، با حدود ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است و انتظار می رود امسال به بهره برداری برسد .
مجید نصیرپور افزود:سرمایه گذاری در حوزه گردشگری با رویکرد معرفی تولیدات کشاورزی و دامی منطقه، بستر مناسبی برای سرمایه گذاران درفعالیت های اقتصادی در این شهرستان را فراهم آورده است .
وی، بر لزوم همکاری بیشتر ادارات در راستای پاسخگویی به مراجعات سرمایه گذاران و تسریع در صدور مجوزها تاکید کرد .
در ادامه مدیر کل محیط زیست آذربایجان شرقی، با بیان اینکه شهرستان سراب، مستعد برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و توریستی است افزود : بستر توسعه در این منطقه فراهم شده و مشکل خاصی از نظر مسائل حقوقی و رعایت ضوابط و مقررات زیست محیطی وجود ندارد .
حسن زاده افزود :تلاش می کنیم با همکاری سایر ادارات زمینه حضور دیگر سرمایه گذاران نیز آماده شود .
خبرنگار:بهنام مجتهدی







