دوقطبی سازی در جامعه ریختن آب در آسیاب دشمن هست
- شناسه خبر: 59864
- تاریخ و زمان ارسال: 18 تیر 1402 ساعت 17:58
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب,سرهنگ علی اسدیان فرمانده انتظامی شهرستان سراب در جمع خبرنگاران شهرستان سراب با بیان اینکه سراب از امن ترین شهرستان های استان هست خاطرنشان کرد: کم بودن جرایم خشن نشان از پیشینه تربیتی و مذهبی در این شهرستان هست.
وی با بیان اینکه در خصوص برخی جرائم صورت گرفته نیز در کمترین زمان متخلفین دستگیر شده اند.
اسدیان با بیان اینکه امنیت از مهمتری ارکان یک جامعه هست خاطرنشان کرد: خود احساس امنیت با اهمیت تر از رکن امنیت هست.
فرمانده انتظامی سراب با بیان اینکه معاندین نظام بر تهدید امنیت اجتماعی کمر همت بسته اند اظهار داشت:دو قطبی سازی در سطوح شهرستانی ریختن آب در آسیاب دشمن هست.
وی بررسی مشکلات شهرستان به صورت محله محور را از برنامه انتظامی سراب عنوان و بر لزوم امن سازی محل زندکی و کسب وکارشان تاکید کرد. اسدیان با اشاره به فرارسیدن ایام تعطیلات گفت: متاسفانه اکثر سرقت های؟موفق ناشی از بی دقتی خانواده ها در محافظت از اموالشان هست.







