کرونا جان سه نفر دیگر را در سراب گرفت
- شناسه خبر: 57753
- تاریخ و زمان ارسال: 20 مهر 1399 ساعت 9:37
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, حسن نبات;
کتر اکبر نادی رئیس دانشکده علوم پزشکی سراب گفت :با فوت سه نفر دیگر از بیماران کرونایی شمار درگذشتگان کرونا در شهرستان سراب به ۷۵ نفر رسید.
دکتر نادی با بیان اینکه فوت شدگان جدید ۳۹؛۴۳ و ۷۵ سال سن داشتند گفت: بر خلاف تصور عمومی ؛کرونا در بیماریزایی و تهاجم پیر و جوان نمیشناسد و ممکن است رده های سنی پایین تر را نیز گرفتار وضعیت وخیم بیماری سازد.
دکتر نادی وی با اعلام اینکه تاکنون از ۳۴۸۳ مورد تست کرونا جواب آزمایش یک هزار و ۱۰۱نفر مثبت بوده است یادآور شد در حال حاضر ۶۳ نفر در بیمارستان سراب بستری هستند؛ اما نکته مهم این است که ظرفیت بخش آی سی یو محدود است و در صورت وخیم شدن حال بیماران پاسخگویی به نیازهای آنها سخت تر خواهد شد.
دکتر نادی با هشدار به شهروندان در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کرد اکنون که طبق اعلام متخصصان سازمان بهداشت جهانی و صاحبنظران تنها راه جلوگیری از ابتلا به کرونا رعایت فاصله گذاری اجتماعی ماسک زدن و شست و شوی مداوم دست ها می باشد لازم است تا شهروندان بیش از پیش خود مراقبتی داشته باشند.
براین اساس جدیدترین امار کرونا به شرح زیراست
تعدادبستری های کل :۱۵۷۵ نفر
بهبودی و ترخیص :۱۲۶۳نفر
تعداد تست ها :۳۴۸۳
موارد مثبت :۱۱۰۱ نفر
تعدادجان باخته ها:۷۵ نفر







