رییس دانشکده فنی سراب بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در مقابل مدرک گرایی تاکید کرد
- شناسه خبر: 5353
- تاریخ و زمان ارسال: 18 اردیبهشت 1394 ساعت 13:51
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, صابر اکبر نیا در جمع مسئولین شهرستان سراب گفت: در سال ۹۴ دانشکده فنی علامه امینی سراب رتبه دوم را پس از دانشکده فنی تبریز در پذیرش دانشجو کسب کرده است .
اکبر نیا ضمن ضروری خواندن افزایش رشته در دانشکده فنی سراب بر ضرورت همکاری مسئولین کشوری و نماینده سراب تاکید کرد.
وی خاطر نشان کرد: دانشکده فنی سراب تنها دانشکده ای است که توانسته کمک های خیرین را جذب و در خدمت دانشجویان قرار دهد.
رییس دانشکده فنی علامه امینی سراب با ابراز تاسف از ارتباط صنعت و دانشگاه تصریح کرد: مشکل ارتباط دانشگاه و صنعت یکی از اساسی ترین مشکلات کشور است که ضرورت توجه به مهارت آموزی و برون رفت از مدرک گرایی را می طلبد.
اکبر نیا ادامه داد: متاسفانه نبود دانشکده فنی دختران در شهرستان سراب موجب شده برخی دانش آموزان از ادامه تحصیل محروم بمانند لذا توسعه و ایجاد دانشکده فنی برای خواهران از ضروریات است که نیازمند همکاری و هم افزایی مسئولین شهرستان است.
وی در پایان از زحمات نماینده سراب که اکثر مراحل ایجاد دانشکده فنی دختران در سراب را انجام داده بود ولی متاسفانه به علت عدم تامین فضای آموزشی محقق نشد تقدیر و ابراز امیدواری کرد این دانشکده برای سال آینده دانشجو پذیرش کند.







