امروز سیلی اعتماد به آمریکا را می خوریم
- شناسه خبر: 50717
- تاریخ و زمان ارسال: 6 آبان 1396 ساعت 0:30
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر اکرمی در جمع خبرنگاران شهرستان سراب با تاکید بر لزوم تقویت بسیج اظهار داشت: به خاطر یاوه گویی های ترامپ و وهابیت در ۱۳ آبان راهپیمایی عظیمی نسبت به سالهای گذشته خواهیم داشت و در کف خیابان ها جواب دشمنان نظام را خواهیم داد.
وی افزود: کسانی که ایران را تروریست می نامند معلوم هست نه معنای تروریسم را فهمیده اند و نه شناختی از ایران دارند و یا حقد و کینه نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران دارند.
اکرمی ادامه داد: در ایران بالاترین ترور توسط ایادی آمریکا, اسراییل و موساد انجام شده و همین منافقین امروز از دست سران آمریکا جایزه می گیرند و با وهابیت هم نشین شده اند.
امام جمعه سراب حملات اخیر آمریکا به مواضع داعش را یک فریبکاری عنوان و ابراز داشت: ایران هیچ گاه حامی تروریست نبوده و نخواهد بود و حمایت ایران از حزب الله حمایت از مقاومت و حمایت از قاتلین تروریست هاست.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراب با محکوم کردن تحریم های اخیر آمریکا علیه کشورمان عنوان کرد: نباید هیچ ایرانی و مسلمانی به امریکا اعتماد کند و اگر اعتماد به امریکا صورت گیرد سیلی خواهیم خود همانطور که امروز مجلس و سنای آمریکا با حفظ برجام شدید ترین ضربه ها را به ما می زنند.
وی ادامه داد: آمریکا هر روز به بهانه های مختلف ما را تحریم می کند و فقط برچسب های تحریم را به عناوین مختلف تغییر می دهد و حمایت از تروریست, تولید موشک و … را دست مایه تمدید تحریمها و ایجاد تحریم های جدید می کند.








