استاندار و مدیر کل بنیاد مسکن به تعهدات خود در مقابل مردم سراب عمل کنند/ دولت برای فیش های نجومی بودجه دارد ولی برای مصلی ها خیر!/ گزارش دروغ دولت از کار عمرانی در شهرستان را افشا خواهم کرد
- شناسه خبر: 43629
- تاریخ و زمان ارسال: 6 اسفند 1395 ساعت 17:16
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, حجت الاسلام والمسلمین اکرمی در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستان سراب با اشره به برگزاری کنفرانس حمایت از مردم فلسطین با سخنرانی مقام معظم رهبری اظهار داشت: اوج این کنفرانس صف آرایی نمایندگان کشورهای اسلامی برای دیدار با مقام عظمای ولایت بود.
وی با اشاره به فرارسیدن ایام نوروز گفت: مامورین گشت تعزیرات و اتحادیه فعالیت دوچندان داشته و در بازار آرامشی را برای مردم به ارمغان بیاورند.
اکرمی با گلایه از استاندار آذربایجانشرقی و مدیر کل بینیاد مسکن ابراز داشت: متاسفانه با وجود اینکه در ابتدای سال ۱۲۰ میلیون تومان برای مصلی سراب مصوب شده بود و بایستی این کمک انجام می گرفت در هر بار تماس نبود بودجه را بهانه کرده اند.
امام جمعه سراب ادامه داد: نمی دانم بودجه برای مصلی ها نیست یا برای فیش های نجومی نیست؟نمی دانیم این بودجه برای فوتبالیست ها و مربیان خارجی نیست یا فقط برای مصلی ها نیست؟ یا اینکه آیا در استان ما ضعف وجود دارد؟
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراب تاکید کرد: انتظار این است آنچه را که در جلسات دولتی ها مصوب می شود عملی شود و ۱۲۰ میلیون تومان مبلغ بسیار ناچیزی در مقابل یکی از این فیش های نجومی برای یک شهرستان هست.
اکرمی ادامه داد: نمی دانم این دولت در ماه های آینده که منتهی به انتخابات هست چگونه شعار خواهد داد.
وی با بیان اینکه دولت گزارش دهد که در کارهای فرهنگی چه اقداماتی انجام داده است گفت: طبق فرموده مقام معظم رهبری دولت باید گزارش دهد در کارهای عمرانی چه اقداماتی انجام داده است و در آن جلسه گزارش, یکی یکی خواهم گفت کدامها درست و کدامها دروغ هست.
امام جمعه سراب با تاکید بر لزوم مصرف کالاهای ایرانی خاطرنشان کرد: جنس ایرانی نیز بایستی قابلیت رقابت با کالاهای خارجی را از لحاظ قیمت و کیفیت داشته باشد.
وی افزود: این بی انصافی است که در رستوران های شهرستان سراب که قطب تولید لبنیات در کشور است از تولیدات سایر استانها استفاده شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراب در پایان با تاکید بر لزوم برگزاری هرچه با شکوهتر ایم فاطمیه ابراز داشت: دسته عزاداری خیبانی که حداقل وظیفه ما شیعیان هست از ساعت ۱۱ صبح روز چهار شنبه از مقابل امامزاده بزرگ سراب برگزار خواهد شد.








