مسیر در حرکت نظام اسلامی محصور در زمان نیست
- شناسه خبر: 43396
- تاریخ و زمان ارسال: 1 اسفند 1395 ساعت 16:31
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب , حجت الاسلام و المسلمین مظفری رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی در مراسم معارفه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سراب با بیان اینکه خدمت در شهر شهدای تخریب و اطلاعات و شهرتی که به نام شهدا دارد ارزش والایی دارد.
وی افزود: اهداف بلند گامی بلند می خواهد و بیان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه قوه قضاییه باید انقلابی بوده و انقلابی عمل کند نشات گرفته از این شعار هست.
مظفری با اشاره به جایگاه قوه قضاییه و اینکه ملجا دادخواهی مردم است خاطرنشان کرد: فرد ستمدیده باید قوه قضاییه و دادگستری را پناهگاهی موثر بداند, همانطور که مجرمین و تعدی گران به حقوق دیگران بایستی رعب و وحشت از این قوه داشته باشند.
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه قضاوت در دادگستری بر مبنای مستندات و ادله هست اظهار داشت: دادستان یعنی کسی که دادِ مظلوم را از ظالم می گیرد و وظیفه خطیری دارد.
وی ادامه داد: قانون برای دادستان بیش از ۳۶۰وظیفه را برشمرده که پیگیری حقوق عامه مردم, امور حسبیه و مسائل اجتماعی از جمله مهمترین آنهاست.
این مقام مسئول ابراز داشت: کار برای خدا وقت اداری و غیر اداری نمی شناسد و تلاش در نظام اسلامی و تلاشی که در مسیر حرکت نظام اسلامی است مبتنی بر این دیدگاه الهی است.
مظفری در پایان با ارائه حکمی از سوی رییس قوه قضاییه سید احمد علیانسب را به عنوان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سراب معرفی کرد.







