سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه اعتراض ایران به نقض برجام توسط آمریکا در نشست کمیسیون مشترک در وین مطرح شد، گفت: آمریکاییها قول دادهاند که تمدید آیسا بر برجام تاثیرگذار نخواهد بود.
- شناسه خبر: 41496
- تاریخ و زمان ارسال: 23 دی 1395 ساعت 19:49
- نویسنده: modir
پاسخ: ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۷۵ بیان میدارد: هرکس علنا در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفرِ عمل، به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد، ولی عفت عمومی را جریحه دار نماید، فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد .
ضمنا در اثبات جرم نیازی به فیلمبرداری نیست. اگر همسایگان که شاهد می باشند، شهادت دهند یا در تحقیقات محلی، مطلعین، موضوع را تایید کنند، دلایل کافی جهت احراز بزه خواهد بود.








