امام جمعه سراب: دلارهای نفتی پیروان بنی امیه، مسلمانان را به خاک و خون کشیده است
- شناسه خبر: 36219
- تاریخ و زمان ارسال: 17 مهر 1395 ساعت 14:16
- نویسنده: modir

صدای سراب به نقل از ایرنا، حجت الاسلام علی اکبر اکرمی در خطبه های این هفته نماز جمعه سراب، با بیان اینکه هدف آمریکا سقوط حلب و کمک مستقیم نظامی و تسلحیاتی به داعش است افزود: آمریکا که نتوانست با ابزار جنگ و تحریم، اسلام و جهان اسلام را به زانو درآورد با بهره گیری از داعشیان صهیونیست و خشک مغز در صدد است که جهان اسلام را به سمت نابودی بکشاند.
وی با اشاره به اینکه امروز در مقابل جنگ نرم در عرصه فرهنگ قرار داریم، افزود: درس های قیام عاشورا و عزاداری سید و سالار شهیدان سپر محکمی در برابر این جنگ است.
وی ادامه داد: کشورهای سلطه طلب در راه تضعیف خط اسلامی در سراسر دنیا هستند و نخستین قدم در این زمینه جنگ نرم است.
خطیب جمعه سراب در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: برای سالم ماندن جامعه از فساد، تباهی و زشتی اجرای فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه مسلمانان است.
حجت الاسلام اکرمی افزود: امام حسین (ع) برای اجرای این فریضه مهمی که رسالت پیامبران نیز بود قیام کرد تا یک جامعه اسلامی واقعی به دنیا عرضه کند.
وی با اشاره به تجمع بزرگ شیرخوارگان حسینی گفت: این مراسم امسال علاوه بر ایران در ۴۰ کشور جهان به صورت همزمان برگزار شد و تاثیر این همایش به اندازه ای بود که برخی کشورها از جمله انگلیس مخالفت با آن را نتوانستند کتمان کنند.
وی افزود: رژیم اسراییل غاصب و کودک کش بداند ایران با تربیت همین کودکان حسینی روزی تومار آنها را در هم خواهد پیچید.
حجت الاسلام اکرمی با تاکید بر برگزاری هرچه با شکوهتر مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) گفت: امسال حدود ۱۲۰ مبلغ دینی در ایام ماه محرم و صفر در شهرستان سراب مشغول ترویج فرهنگی علوی و حسینی هستند.
خبرنگار:بهنام مجتهد** انتشار دهنده: محمد رستگار
۷۰۷۷/۶۱۸۳
انتهای پیام /*








