علی دایی گزینه وزارت برای جانشینی آقای خنده؟!
- شناسه خبر: 18254
- تاریخ و زمان ارسال: 21 آبان 1394 ساعت 6:53
- نویسنده: modir
ه گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، با نزدیک شدن به انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال گمانه زنی ها در خصوص اینکه وزارت ورزش از چه کسی حمایت خواهد کرد شروع شده و اذهان عمومی تصور می کنند شخص مورد نظر وزارت علیرضا اسدی نایب رییس کنونی فدراسیون فوتبال است. این تصورات تنها به این دلیل شکل گرفته که وزارت ورزش اسدی را به عنوان دبیر کل به فدراسیون فوتبال توصیه کرده است.
اما از یک منبع موثق شنیدیم وزارت در انتخابات فدراسیون فوتبال قصد حمایت از اسدی را ندارد و وزیر ورزش برای فوتبال به یک رییس آرام تر که مدیریت بدون تنش را بلد باشد، فکر می کند.
هنوز نام این رییس مشخص نشده اما همین قدر بدانید که اسدی در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام نمی کند و وزارت ورزش فعلا در حال رایزنی و انتخاب یک گزینه از میان سه پیشنهاد است؛ یک پیشکسوت فوتبال که سابقه مربیگری هم دارد (احتمالا بیژن ذوالفقارنسب) یک مدیر فوتبالی که سال ها در مناصب فوتبالی حضور داشته و یک چهره محبوب که احتمالا نامش علی دایی است!
گفتنی است، علی کفاشیان، محمد دادکان، علی فتح الله زاده، مهدی تاج و اسلامیان به علاوه نامزد مورد نظر وزارت برای ریاست فدراسیون فوتبال رقابت می کنند.

