دشمن با نفوذ در عقاید نیازی به فتح سنگرهای کشورمان ندارد
- شناسه خبر: 15944
- تاریخ و زمان ارسال: 17 مهر 1394 ساعت 15:15
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, حجت الاسلام والمسلمین اکرمی در خطبه های عبادی سیاسی نمازجمعه شهرستان سراب با اشاره به اینکه خانواده کانون گرم و مقدس است, گفت: در حال حاضر در کشورهای اروپایی خانواده ا ی وجود ندارد و هم اکنون دشمن در حال پی ریزی نقشه ای برای از بین بردن کانون خانواده در کشورهای اسلامی بخصوص کشور ماست.
اکرمی ادامه داد: دشمن با تبلیغ ازدواج سفید و با تولید انواع و اقسام فیلم ها و صرف هزینه های فروان ضد ارزشها را ارزش جلوه داده که روز به روز شاهد افزایش طلاق و سایر معضلات اجتماعی به علت فروپاشی کانون خانواده ها هستیم.
امام جمعه سراب با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در ممنوع کردن مذاکره با آمریکا خاطر نشان کرد: این حکم علاوه بر جنبه سیاسی داشتن یک فتوا,حکم و یک دستور ولایی است و بنا به فرموده ایشان مذاکره مستقیم نفوذ در کشور هست که امری خطرناک است.
وی با تاکید بر اینکه دشمن با نفوذ فرهنگی عقاید مردم را ازبین می برد تصریح کرد: دشمن با نفوذ در عقاید نیازی به فتح سنگرهای کشورمان ندارد.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراب با محکوم کردن حمله سعودی ها به مراسمات عروسی, نسل کشی و مسلمان کشی در خاورمیانه را از نقشه های شوم آمریکایی ها عنوان و تصریح کرد: حقوق بشر آمریکایی , یعنی ظلم و زور و جنایت علیه مظلومین کشورهای جهان.
امام جمعه سراب با اشاره به نزدیکی موسم عزاداری امام حسین (ع) به استفاده از مداحان بومی تاکید و خاطرنشان کرد: متاسفانه مداحی ها و مداحان نیز وارد بازار دلالی شده اند.
وی به هیئات عزاداری توصیه کرد: از آلات موسیقی مانند ارگ به هیچ وجه استفاده نکنند و از وجود علما در هیئت ها بهره برده و از پخش صوت عزاداری به خارج از مساجد و حسینیه ها خودداری نموده و از اقدامات خرافی چون قمه زنی جدا خودداری نمایند.
امام جمعه سراب در پایان ضمن تاکید به برگزاری نماز جماعات در حسینیه ها در دهه محرم به مداحان توصیه کرد: از خواندن اشعار سخیف و همچنین نوحه ها در وزن ترانه ها که نوعی توهین به ساحت ائمه معصومین علیهم السلام می باشد پرهیز کنند.
جهت دانلود فایل صوتی اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ص








