امام جمعه سراب: مالیات ها باید هدفمند شوند
- شناسه خبر: 978
- تاریخ و زمان ارسال: 4 بهمن 1393 ساعت 11:08
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, حجت الاسلام والمسلمین اکرمی در جمع خبرنگاران شهرستان سراب با اشاره به فشارهای اقتصادی وارده بر دولت در اثر کاهش قیمت نفت گفت: متاسفانه مالیات ها در کشور هدفمند نیست به عنوان مثال و به اذعان کارشناسان اگر مالیات بر سیگار اعمال شود دولت بیش از ده هزار میلیارد تومان که معادل با یک سوم بودجه کشور است عاید دولت خواهد شد.
اکرمی قطع یارانه پردرامد ها را یکی دیگر از منابع مهم برای رفع مشکل کسری بودجه عنوان کرد و از دولت مردان خواست نسبت به این کار اهتمام جدی داشته باشند.
رییس شورای فرهنگ عمومی کشور با انتقاد از حاتم بخشی دولت به بازیکنان و مربیان برخی رشته های ورزشی علی الخصوص فوتبالی ها خواستار حذف چنین بخشش های بی مورد شد.
وی افزود: هدفمندی مالیات و افزایش های بی مورد مالیات برای برخی و در مقابل تعیین مالیات برای ۷۵ درصد از افرادی که در آمدهای بالا دارند را از دیگر راههای حل کسری بودجه نوان کرد.
اکرمی با انتقاد از ثبت اضافه کاری های بی مورد برای کارمندان دولت که به اذعان خود دولت مردان راندمان کاری در کشور ۲ ساعت است را امری بیهوده خواند.
امام جمعه سراب در پایان با ابراز خوشحالی از مرگ فرعون عربستان از حضور مردم در اهپیمایی علیه هتک حرمت کنندگان حضرت خاتم(ص)تقدیر کرد.








