پرش به محتوا
امروز: سه‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۵

17 هزار شهید ترور نشان دهنده ادعای کذب غرب در حوزه تروریسم هست

کد خبر: ۵۹۹۶۳ بازدید: ۱۵۵
17 هزار شهید ترور نشان دهنده ادعای کذب غرب در حوزه تروریسم هست

اکرمی اظهار داشت:۱۷ هزار شهید ترور نشان دهنده حرکت این کشور در مسیر حق امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هست.

به گزارش خبرنگار کانال سراب حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبر اکرمی در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه در جمع نمازگزاران سراب با تبریک هفته دولت و روز کارمند با اشاره به تطهیر واهی پهلوی توسط یک عده معلوم الحال خاطرنشان کرد:جایگاه بین المللی ایران چیزی غیرقابل انکار هست.

امام جمعه سراب با تبریک روز پزشک و داروساز و گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر گفت:آموزش دهندگان تروریست در غرب ایران را به ترور محکوم می کنند و جالب اینجاست که ایران اولین کمک کننده به عراق متجاوز بود.

اکرمی اظهار داشت:۱۷ هزار شهید ترور نشان دهنده حرکت این کشور در مسیر حق امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هست.

وی با بیان اینکه جایگاه هر کارمند می تواند با خدمت به خلق خدا جایگاه تعالی معنوی باشد ابراز داشت: خیانت در هر جایگاه عواقب دنیوی و اخروی خواهد داشت.

امام جمعه سراب گفت:خواهشمندیم مردم مجالس ترحیم خود را در مساجد محلات برگزار کنند.

اکرمی در پایان با اشاره به عضویت ایران در گروه بریکس که به معنای فدرت های جدید هست خاطرنشان کرد:هدف از این گروه حدف سلطه‌ دلار هست.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. دیدگاه‌ها پس از تأیید مدیر منتشر می‌شوند.