پرش به محتوا
امروز: سه‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۵

ازدید فرماندار شهرستان سراب وهیات همراه از روند اجرایی تکمیل قطعه بزرگراه سراب بستان آباد از داخل شهر دوزدوزان

کد خبر: ۵۹۷۶۲ بازدید: ۲۰۴
ازدید فرماندار شهرستان سراب  وهیات همراه از روند اجرایی تکمیل قطعه بزرگراه سراب بستان آباد از  داخل شهر  دوزدوزان

احداث بزرگراه بستان آباد – سراب – نیز از دی ماه سال ۸۹ در چهار قطعه آغاز شده است.

به گزارش صدای سراب, دکتر علی جهانی فرماندار سراب در این بازدید گفت:محور سراب- بستان‌آباد یکی از مسیرهای اصلی و شریانی در استان و منطقه شمال غرب است که باید زودتر از اینها چهاربانده می‌شد و ان‌شاءالله مردم منطقه از این پس از این بزرگراه استفاده خواهند کرد.

وی همچنین توجه به مناطق محروم را از اولویت‌های دولت برشمرد و گفت: امسال در استان آذربایجان شرقی، ۸۵۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت شده که یک آمار کم‌نظیر به شمار می‌رود.

جهانی افزود: در شهرستان سراب نیز ۵۰ کیلومتر راه روستایی و ۱۰ کیلومتر راه اصلی آسفالت شده و ۲۰ کیلومتر دیگر از راه‌های روستایی نیز برای آسفالت‌ریزی آماده شده است.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع برای احداث و بهسازی راه‌های اصلی و روستایی این شهرستان در سال جاری بیش از ۳۸۰ میلیارد تومان هزینه شده است که نشان‌دهنده توجه دولت به مناطق محروم و ایمنی حمل‌ونقل است.

به گزارش صدای سراب، احداث بزرگراه بستان آباد – سراب – نیز از دی ماه سال ۸۹ در چهار قطعه آغاز شده است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. دیدگاه‌ها پس از تأیید مدیر منتشر می‌شوند.