پرش به محتوا
امروز: پنجشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۵

هشدار شیدید اللحن امام جمعه سراب نسبت به معرفی برنامه های انقلاب با موسیقی و ابتذال / با بدحجابان در ادارات دولتی سراب برخورد می شود/

کد خبر: ۵۲۴۳۳ بازدید: ۶۸
هشدار شیدید اللحن امام جمعه سراب نسبت به معرفی برنامه های انقلاب با موسیقی و ابتذال / با بدحجابان در ادارات دولتی سراب برخورد می شود/

به گزارش صدای سراب, حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر اکرمی در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه در سراب ضمن تسلیت ایام فاطمیه بر برگزاری پرشور مراسم این ایام تاکید و خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی مساجد و حسینیه ها در این امر کوتاهی می کنند.

وی ضمن تاکید بر بزرگداشت دهه فجر گفت: نباید برنامه ها طوری باشد که حرمت ایام فاطمیه شکسته شود و نباید انقلاب را با موسیقی و مراسم طرب انگیز معرفی کنیم و این موضوع از اهداف انقلاب به دور است.

اکرمی نسبت به اجرای برنامه های موسیقی در سراب هشدار داده و خاطرنشان کرد: به عنوان رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان اعلام می کنم هر اداره و سازمانی به دنبال آوردن گروه موسیقی باشد باید از محتوای آن آگاه باشم و الا تعطیل خواهد شد.

خطیب جمعه سراب در ادامه اظهار داشت: از سیاسیون قبل انقلاب و تحلیلگران بپرسید که جایگاه ایران در مجامع جهانی چه جایگاهی داشت و اکنون به کجا رسیده است و باید بدانیم که وقتی شاه می خواست با سفیر یک کشور اروپایی دیدار باید ساعت ها منتظر می ماند.

وی ادامه داد: امروز بعضی در فضای مجازی به دنبال وارونه نشان دادن اوضاع قبل و بعد انقلاب هستند که البته برای افراد آگاه کاملا مضحک هست.

اکرمی ابرازداشت: امروز آمریکا از وحدت و پیشرفت و جایگاه بین المللی کشورمان در هراس هست و به دنبال تضعیف جایگاه کشورمان با حربه های گوناگون هست.

رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراب حضور در صحنه و راهپیمایی ها و انتخابات را در کنار وحدت مسئولین,  نمونه بازز قدرشناسی مردم از انقلاب عنوان کرد.

وی انتقال تروریست های داعش از سوریه به افغانستان و مرزهای ایران را فتنه جدید و خطرناک آمریکایی ها عنوان کرده و ابراز داشت: یقینا آمریکا در این توطئه نیز مفتضح خواهد شد.

اکرمی از مصوب شدن برخورد با بدحجابان در ادارات دولتی شهرستان سراب و پست بانک ها و ادارات وابسته به دولت در شهرستان سراب خبر داده و اظهار داشت: متاسفانه در بیمارستان و برخی نهادها حجاب رعایت نمی شود و به مدیران آنها نیز تذکر می دهم که مامورین امر به معروف در نهادهای دولتی حضور یافته و برخورد صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/ح

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. دیدگاه‌ها پس از تأیید مدیر منتشر می‌شوند.