رونق تولید و اشتغال بالاترین اولویت استانداری آذربایجانشرقی است/ تولید کنندگان به دنبال صادرات و حضور در بازارهای رقابتی جهانی باشند
- شناسه خبر: 52124
- تاریخ و زمان ارسال: 23 دی 1396 ساعت 16:22
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, مجید خدابخش استاندار آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه ستاد تسهیل سرمایه گذاری و موانع تولید اشتغال که در شهرستان سراب و با محوریت اقتصاد مقاومتی برگزار شد, بر استانداردسازی محصولات و صادرات محصولات تاکید کرده و با اشاره به تحریم اروپا علیه روسیه اظهار داشت: امروز بازار عظیمی در روسیه بر روی کشور ما باز شده است.
وی وجود ۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در سراب را از ظرفیت های عظیم شهرستان عنوان و خاطر نشان کرد: متاسفانه عدم یکپارچه سازی زمین های سراب بزرگترین آسیب برای کشاورزی منطقه است و این در حالیست که در پارس آباد در زمینی به وسعت ۲۰ هزار هکتار کشت و صنعتی بزرگ ایجاد شده است.
خدابخش ادامه داد: متاسفانه عدم نهادینه شدن کشت و صنعت در سراب و عدم ارتباط صنعت و کشاورزی در این شهرستان کیفیت محصولات را به لحاظ کمی و کیفی پایین آورده است.
عالی ترین مقام اجرایی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه اشتغال پایدار در صورت عدم توجه به صنعت محقق میشود ابراز داشت: سراب هم زمین مستعد، هم دانشگاه و هنم جوانان فعال دارد ولی عدم گذر از روش های سنتی به صنعتی در کشاورزی و دامداری مانع از اشتغال و درآمد پایدار در شهرستان سراب شده است.
وی با اشاره به وجود دامهای ۷ قلو زا ابراز داشت: در سرابی که به عنوان قطب دامداری و کشاورزی در کشور مطرح است باید به دنبال بهسازی نژادها, اصلاح واحدهای تولیدی, بهینه سازی صنایع بسته بندی , ایجاد ارزش افزوده برای محصولات باشیم که که کار زیربنایی وظیفه دولت هست و تولید کنندگان نیز باید به سمت روشهای صنعتی و نوین و ارتقای کارایی باشند تا بتوانند در بازار رقابتی امروز دوام بیاورند.
خدابخش بعد از شنیدن درد و دل های تولیدکنندگان سرابی عنوان کرد: برای من عجیب است که تولید کننده ای در سراب سالهاست که در راهروهای ادارات و سازمان ها گرفتار شده است.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به شعار سال و با تاکید به فرامین مقام معظم رهبری در توجه به تولید و اشتغال خاطرنشان کرد: به دنبال استارت عملی تولید در استان هستیم و هیئت همراه و بنده وظیفه داریم موانع و مشکلات تولید را حل کنیم در این راستا احترام به سرمایهگذار را وظیفه خود دانسته و به حمایت از سرمایهگذار افتخار می کنیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه امروز قوه قضاییهحامی تولید هست و امروز ستاد حمایت از سرمایهگذار در مجتمع قضایی استان ایجاد شده و قوه قضاییه, مقننه, مجریه همنگی برای رونق تولید و اشتغال پای کار هستند.
خدابخش در پایان به راه انداختن چرخ های واحدهای نیمه تعطیل در مرحله اول , کمک به تکمیل واحدهای در حال ساخت و تسهیل سازی تولید در مراحل بعدی را از اولویت های استانداری آذربایجانشرقی عنوان کرد.
انتهای پیام/ح







