به مناسبت هفته دفاع مقدس نیروهای مسلح شهرستان سراب با امام جمعه دیدار کردند/ برجام نه برای ماعزت آفریده و نه جلوی حمله ای را گرفته است
- شناسه خبر: 35113
- تاریخ و زمان ارسال: 1 مهر 1395 ساعت 11:34
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, حجت الاسلام والمسلمین اکرمی ضمن تقدیر از زحمات و خدمات نیروهای مسلح گفت: امروز نیروهای مسلح ما انقلابی ولایی و نیروهای پاکی هستند که وجودشان افتخار آمیز است.
وی ادامه داد: اگر امروز ایران مورد بغض و کینه وهابیت و غرب هست به خاطر سیلی محکمی است که از نیروهای مسلح ما در داخل کشور و خارج از مرزها خورده اند هست.
اکرمی با اشاره به دیدار سپاهیان با مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: دولت مردان ما مدام دو جمله را تکرار می کردند که یکی برجام برای ملت عزت آفرین و یکی اینکه اگر به سمت برجام نمی رفتیم مورد هجمه دشمن قرار می گرفتیم که هردو حرف نادرستی است, چرا که امام برای ما عزت آفرید و هفته دفاع مقدس و شهدا برای ما عزت آفرینی کردند.
وی ادامه داد: نیروهای مسلح و موشک های سپاه و ارتش دشمن را پشت درها نگه داشت و برجام عدم حمله را تضمین نمی کند و نقشه شوم دشمن همیشه نابودی جمهوری اسلامی ایران است.
امام جمعه سراب با بیان اینکه ما دشمن را در عراق و سوریه زمین گیرکردیم اظهار داشت: برجام نه عزتی برای ما آورده و نه جلوی حمله ای را گرفته است .
وی اظهار داشت: دشمن از حاج قاسم و بسیجیان ما می ترسد .
اکرمی تاکید کرد: نیروهای مسلح صحبت های اختصاصی مقام معظم رهبری را تجزیه و تحلیل کنند و دستورات ولایت را همچون دستور قرآن که تاکید آیات الهی است با جان و دل پذیرا باشند.























