طلاق زلزله خاموش خانواده های آذربایجانی/زنگ خطر صونامی طلاق در شهرستان سراب
- شناسه خبر: 34979
- تاریخ و زمان ارسال: 29 شهریور 1395 ساعت 9:03
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, داوود گرشاسبی در کارگروه بررسی معضلات طلاق و پیشگیری از آن اظهار داشت: طلاق یک معزل اجتماعی است که در سراب در بین معزلات اجتماعی در رده پنجم قرار دارد.
وی با بیان اینکه عومامل فرهنگی, اقتصادی و خانوادگی در طلاق نقش موثر دارند خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از طلاق باید عملا وارد میدان شویم و با یک عزم همگانی و حتی ملی به مبارزه با این معضل برویم.
گرشاسبی ادامه داد: در جامعه ای که صدا وسیمای آن در ترویج تجمل گرایی است و جامعه اسلامی را با پارادوکس مواجه می کند نباید انتظار داشت که امار طلاق کاهش یابد.
فرماندار سراب با انتقاد از نگاه نادرست به امر ازدواج افزود: متاسفانه در جامعه به ازدواج به عنوان پدیده اجتماعی نگاه می شود در حالی که اسلام ازدواج را مبتنی بر فطرت دانسته و هنر هر فرد به عنوان یک مسئول تغییر نگاه از پدیده اجتماعی به فطرت انسانی است.
این مقام مسئول با خطرناک عنوان کردن تغییر ارزش های در جامعه ابراز داشت: جامعه امروز تبدیل به جامعه ای شده که در آن منکر, معروف و ارزش ها به منکر تبدیل شده و جامعه ای را شاهد هستیم که در آن برای تولد یک حیوان نجس و طلاق جشن گرفته می شود.
وی ادامه داد: با این شرایط وظیفه ما حل اصل قضیه و تغییر در ارزش هاست تا طلاق و سایر معضلات اجتماعی کنترل شود.
گرشاسبی با بیان اینکه افزایش ۵۰ درصدی طلاق در ۶ ماهه اول امسال زنگ خطری برای به وقوع پیوستن یک صونامی است که علت ان خلا در حوزه های فکری است و نسل امروز به خاطر این خلا نه مسلمان, نه یهودی و نه مسیحی تربیت می شود بلکه به علت خلا در باور با یک بحران مواجه می شود.
فرماندار سراب در ادامه با تاکید بر لزوم تغییر در باورها بر لزوم نهادینه سازی رفتارهای صحیح و باورهای مثبت برای جلوگیری از طلاق تاکید کرد.
وی با تاکید بر تلاش در حوزه های اجتماعی و حاکمیتی برای جلوگیری از طلاق تلاش در حوزه های اجتماعی برای جلوگیری از این موضوع را مقدم بر تلاش در دیگر حوزه ها عنوان کرد.
عالیترین مقام اجرایی شهرستان سراب با ابراز تاسف از بومی شدن تولید مواد مخدر در منطقه گفت: متاسفانه طلاق به یک باور عمومی تبدیل شده و تبعات آن بیشتر از خود طلاق جامعه را متاثر می کند.
گرشاسبی با بیان اینکه طلاق به عنوان یک زلزله خاموش برای خانواده های آذربایجانی است اظهار داشت: متاسفانه اثر تخریب تصاعدی و لی تاثیر خوبی ها اندک هست
انتهای پیام/م








