پرش به محتوا
امروز: چهارشنبه، ۱۳ آبان ۱۴۰۵

شلیک زلزال ۳ به قلب پایگاه نظامی عربستان

کد خبر: ۳۱۷۷۸ بازدید: ۳۰۲
شلیک زلزال ۳ به قلب پایگاه نظامی عربستان

به گزارش صدای سراب به نقل از  گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از العهد، یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در پاسخ به ادامه تجاوز عربستانه به این کشور، یک موشک بالستیک از نوع زلزال ۳ به پایگاه نظامی بن یالین عربستان در نجران واقع در جنوب این کشور شلیک کرد.

 

یک منبع نظامی یمنی گفت که شلیک موشک زلزال ۳ به نجران در راستای پاسخ به ادامه حملات متجاوزان صورت گرفته است.

 

تاکنون از تلفات جانی و مادی احتمالی این حمله موشکی اخباری منتشر نشده است.

 

از ابتدای تجاوز عربستان به یمن تاکنون، ارتش یمن دهها بار مواضع عربستان و مزدوران آن در داخل و خارج را با موشکهای بالستیک هدف قرار داده است که در پی آن دهها تن از نظامیان سعودی و مزدوران این کشور به هلاکت رسیدند و تجهیزات جنگی آنها منهدم شد.

 

تجاوز عربستان به یمن از ششم فروردین ماه سال ۹۴ آغاز شده و در طول این مدت هزاران یمنی از جمله زنان و کودکان کشته یا زخمی و ده‌ها هزار نفر نیز آواره شده‌اند و ۸۰ درصد تأسیسات زیربنایی، خدماتی و درمانی این کشور ویران شده است.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. دیدگاه‌ها پس از تأیید مدیر منتشر می‌شوند.