برجام یکساله شد و دشمن همچنان بدعهدی می کند
- شناسه خبر: 31742
- تاریخ و زمان ارسال: 25 تیر 1395 ساعت 15:40
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, حجت الاسلام والمسلمین اکرمی در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستان سراب با اشاره سالروز تاسیس شورای نگهبان, این شورا را یکی از ارکان تاثیر گذار نظام جمهوری اسلامی ابران عنوان و خاطرنشان کرد: هجمه دشمنان علیه شورای نگهبان و فیلترینگ قوی این شورا در انتخابارت نشان از این تاثیر گذاری است.
وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد شورای نگهبان این شورا را بازوی قوی کشور که نبود آن مساوی با نبود کشور هست عنوان کرده و از خدمات بی مزد و منت ۶۰۰ عضو شورای نگهبان در شهرستان سراب تقدیر کرد.
امام جمعه سراب ظهور داعش را نتیجه اوج خصومت های نوادگان بنی امیه و عباس عنوان و اظهار داشت: امروز شاهدیم که نوادگان هند جگرخوار چگونه در ممالک اسلامی علیه شیعه و سنی جنایت می کنند.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراب در ادامه افزود: برجام یکساله شد و آنچه که در این بکسال به چشم خورد بدعهدی و نامردی آمریکاست که مقابله با این بدعهدی فقط با حفظ استقلال سیاسی و اقتصادی با تکیه بر اقتصاد مقاومتی است که می تواند آثار توطئه های دشمن را کاهش دهد.
وی در ادامه تصویب سه طرح علیه جمهوری اسلامی در هفته های اخیر و در آستانه یکسالگی برجام را نشان خباثت آمریکا علیه ملت ایران عنوان کرد.
خطیب جمعه سراب با تاکید بر حفظ استقلال و آمادگی در مقابل بد عهدی های آمریکا ابراز داشت: استقلال سیاسی آن چیزی است که بیش از ۳۰ سال هست آمریکا از آن ضربه می خورد.
امام جمعه سراب در پایان با محکوم کردن پیوند نامیمون وهابیت, آمریکا, اسراییل و داعش که شاهزاده سعودی با حضور در آن جلسه و تقبل هزینه های آن بر نابودی ایران تاکید کرده اظهار داشت: جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا زنده و پویاست و روز به روز پویاتر خواهد شد.
انتهای پیام/ص








باسلام
زمانی که مقام معظم رهبری شرمگین می شوند از بیکاری جوانان بقیه مسولان تا رده مدیران میانی هم کاری جز سخنرانی و چاپ پلاکارد و مصاحبه نمیکنند جهت رونق اقتصادی باید بیشتر کار کنند باید موانع رکورد رو از سر راه تولید بردارند وقتی صحبت از اقتصاد مقاومتی می فرمایند هیچ احتیاجی به شعار و پلاکارد و بیلبورد شما نیست بلکه باید کار کنید کار
تعداد موانع کسب و کار در کشور ما طبق اعلام رسمی نزدیک ۵ هزار عدد می باشد این از آمار داخلی است
از نظر بانک جهانی رتبه ایران از لحاظ کسب وکار از بین ۱۸۹ کشور ۱۱۸ هست که بتفکیک ۱-سهولت آغاز فعالیت ۸۷ ۲-رتبه شفافیت مالی ۱۲۳ رتبه میزان حمایت ۵۰ و……….
با توجه به اینها ما برجام داخلی بیشتر نیاز داریم والا تمامی منابع مالی بلوکه شده ما صرف هزینه های جاری خواهد شد
ما به برجام فکری و رفتاری مردم و مسئولین بیشتر نیاز داریم
ما برجام مون باید داخلی باشه
بقیه با برجام و بی برجام بفکر منافع خودشان هستند
یا حق