سیر پیشرفت کشور بعد از انقلاب در مقایسه با سایر کشورها معجزه آساست
- شناسه خبر: 22942
- تاریخ و زمان ارسال: 16 بهمن 1394 ساعت 15:19
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب, حجت الاسلام والمسلمین اکرمی در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستان سراب با تبریک روز نیروی هوایی خاطر نشان کرد: خوشبختانه نیروهای مسلح کشور ما در رده بالایی از آمادگی رزمی و دفاعی نسبت به سایر نیروهای مسلح دنیا را دارند.
وی افزود: نیروهای مسلح ما باید همیشه اماده باشند چرا که دشمن ما عهد شکن, حقه باز و از پشت خنجر زن هست که هیچ اعتمادی به ان نمی توان داشت.
امام جمعه سراب در ادامه با تاکید بر حضور دشمن شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن , اظهار داشت:سیر پیشرفت کشور بعد از انقلاب در مقایسه با سایر کشورها معجزه آساست.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراب با ابراز امیدواری از حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پرشور دیگری از مردم را در انتخابات سالجاری خواستار شد.
اکرمی در ادامه عنوان کرد: کاندیداها از دادن وعده های دروغین, تخریب یکدیگر و تضعیف آرمانهای اسلام و انقلاب پرهیز کرده و بعد از معلوم شدن نتایج جای رقابت را به رفاقت و حمایت بدهند.
وی با بیان اینکه مرجع رسمی و قانونی در کشور در مورد صلاحیت ها شورای نگهبان است بر تمکین در مقابل شورای نگهبان تاکید کرد.
امام جمعه سراب ادامه داد: حضور کاندیداها در روستاها برای معرفی خود مشکلی ندارد ولی تبلیغات رسمی و نصب پوستر و سخنرانی های رسمی باید در ۷ روز که قانون اعلام کرده انجم شود و قطعا به تخلفات رسیدگی خواهد شد.
خطیب نماز جمعه شهرستان سراب با محکوم کردن دخالت عربستان و ترکیه در سوریه نرسیدن سوریه به شرایط عادی را ناشی از این دخالت ها عنوان کرد.
انتهای پیام/ص









مدیر محترم
لطفا در صورت صلاح دید پیغامهای که مرتبط با موضوع خبر نیستند منعکس نفرمایید چرا که حرفه ای نیست
از قضا تنها کسی که رد صلاحیت شده جناب نصیرپور است
بله خبرها حکایت از رد وی دارد
نصیرپور رد صلاحیت شد .
با اتحاد شهرستان مهربان و بخش شربیان !!!؟ پیروزی صنعتی قطعی است
با سلام .
تایید صلاحیت اقای نصیر پور را تبریک می گوییم
با سلام .
تایید صلاحیت اقای نصیر پور را تبریک می گوییم