تصاویری از کترینگ لوکس و متفاوت هواپیمایی امارات
- شناسه خبر: 21717
- تاریخ و زمان ارسال: 24 دی 1394 ساعت 19:59
- نویسنده: modir

به گزارش صدای سراب به نقل از لست سکند,”امارات ایرلاین” دارای یکی از بزرگترین کارخانه های پذیرایی یا کترینگ هواپیمایی با ۱۰ هزار کارمند است که به طبخ و آماده سازی روزانه ۱۸۰ هزار وعده غذایی می پردازد.
این ایرلاین که روزانه بیش از ۴۰۰ پرواز به سوی ۱۴۲ مقصد مختلف دارد ،۶۵ درصد غذای خود را در دبی تهیه می کند و بقیه از ایستگاه های جهانی کترینگ فراهم می شود.
روزانه ۱۱۹ هزار وعده غذایی اکونومی کلاس، ۱۹ هزار وعده برای بیزینش کلاس و ۲ هزار و ۵۰۰ وعده برای فرست کلاس تهیه می شود.
در این ایرلاین هر از چند ماه منوغذایی تغییر می کند و سالانه ۷ هزار آیتم غذایی در حال تغییرند،برای مثال در بخش “فرست کلاس” این ایرلاین ۲۵۴ نوع مختلف سوپ،۷۲ هزار و ۵۰۰ نوع دسر ارایه می شود. برای مثال سالانه ۳٫۶ تن لابستر،۱۶۵ تن ماهی سالمون ،۵۵۰ تن برنج باسماتی،۵۵۰ تن هندوانه ،۱۹۴ تن لیمو و… برای تهیه وعده های پذیرایی امارات ایرلاین استفاده می شود.


















