پرش به محتوا
امروز: جمعه، ۲۴ مهر ۱۴۰۵

تویوتا Rav4 جدید وارد ایران شد

کد خبر: ۲۱۴۳۱ بازدید: ۴۹۹
تویوتا Rav4 جدید وارد ایران شد

به گزارش صدای سراب به نقل از خودرو, در داخل کابین هم از مواد با کیفیت بالاتر، نمایشگر ۴٫۲ اینچی داشبورد و ۷ اینچی لمسی کنسول، روکش چرمی برای فرمان و دیگر تغییرات جزئی می‌توان نام برد.

چهار دوربین با دید فراگیر با نام سیستم چشم پرنده، یک نمای پانوراما از اطراف خودرو را روی نمایشگر نشان می‌دهند. همچنین، روفور اولین خودرو در ایالات‌متحده با سیستم ایمنی ویژه تویوتا (TTS) بوده و از سیستم‌های ایمنی دیگری نظیر پیشگیری از برخورد، هشدار برخورد از جلو، هشدار خروج از خط جاده، چراغ‌های نوربالای خودکار، رادار و کروز کنترل هوشمند و سیستم تشخیص عابر پیاده نیز بهره می‌گیرد.

مدل جدید روفور از نوع بنزینی هم با پیشرانه متشکل از موتور چهار سیلندر ۲٫۵ لیتری با چرخه اتکینسون که به یک گیربکس eCVT متصل است . به گفته تویوتا، این خودرو علاوه بر اقتصادی بودن، قوی‌تر از سایر انواع روفور بوده و شتاب و سرعت و مسافت پیمایشی بهتری را تقدیم می‌کند.

این خودرو که بتازگی به تعداد محدود وارد کشورمان شده است با قیمتی حدود ۲۳۰ تا ۲۳۵ میلون تومان به فروش میرسد .

 تویوتا Rav4 جدید وارد ایران شد

 تویوتا Rav4 جدید وارد ایران شد

 تویوتا Rav4 جدید وارد ایران شد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. دیدگاه‌ها پس از تأیید مدیر منتشر می‌شوند.