پرش به محتوا
امروز: چهارشنبه، ۱۳ آبان ۱۴۰۵

اکیپی از کارشناسان صدا و سیما برای رفع مشکل سیگنال شبکه های دیجیتال به سراب می آیند

کد خبر: ۱۴۲۳۱ بازدید: ۱,۸۲۵
اکیپی از کارشناسان صدا و سیما برای رفع مشکل سیگنال شبکه های دیجیتال به سراب می آیند

به گزارش صدای سراب, بعد از درج خبر مبنی بر وجود خرابی در سیگنال شبکه های دیجیتل در برخی از مناطق سراب (اینجا) بهنام مجتهدی طی تماس تلفنی به خبرنگار ما گفت: موضوع را به معاونت فنی صدا و سیما منعکس کردیم که طبق اظهارات وی معاونت فنی صدا و سیما تاکید کرد: هیچگونه مشکلی در پوشش شبکه های دیجیتال درسطح شهرستان سراب وجود ندارد و تقریبا ۱۰۰درصد این شهرستان تحت پوشش کانال های دیجیتالی است.

بر این اساس به گیرندگان توصیه می شود یا به آنتن خود مراجعه کنند و یا اینکه مجددا از طریق سیتم جستجو کانال یابی کنند.

در صورتی که باردیگر مشکل حل نشد آدرس خود را ازطریق بخش نظرات سایت ارسال کنند تا در بازدید میدانی هفته آینده کارشناسان فنی مورد رسیدگی قرارگیرد.

انتهای پیام/ص

دیدگاه‌ها (۱۳)

  1. همشهری

    ضمن تشکر از آقای مجتهدی ونبات که پیگیر مسئله شدن و اکیپ صدا وسیما برای بررسی سیستم دیجتال به سراب امدند انشاله که باعث حل این معظل بشه انشاله

  2. همشهري

    با سلام خیابان شهید بهشتی کوچه های صفا هم مشکل دارند با رد شدن یک ماشین سیگنال قابل دریافت نمی باشد.

  3. سلام

    یه لطف کنید زمانی که اکیپ صداو سیما میاد وقبلا اطلاع بدهید تشکر

    1. modir

      باشه

  4. امین

    خ گلها پشت باشگاه شهدای تخریب

  5. جواد

    مسکن مهر شهرک گلها

  6. سرابی

    شهرک فرهنگیان و اطراف دانشگاه آزاد هم ضعیف میگیره و گاهی هم چند تا از شبکه ها رو نمیگیره.

  7. رضا

    با سلام لطفا بفرمایید که کیفیت سیگنال و قدرت سیگنال در شهر سراب ضعیف است بنابرین برای دریافت کانالهای دیجیتال با از آنتن هوایی قوی با پایه بلند حداقل ۳ متر استفاده شود.در صورتیکه در اکثر شهر های کشور با بدون آنتن و با آنتن های روی میزی قابل دریافت می باشد.

  8. رضا

    با سلام لطفا بفرمایید که کیفیت سیگنال و قدرت سیگنال در شهر سراب ضعیف است بنابرین برای دریافت کانالهای دیجیتال با از آنتن قوی با پایه بلند حداقل ۳ متر استفاده شود.

  9. ناشناس

    خیابان علوی جنب محیط زیست

  10. علی

    اگه مسیر آنتن به سمت اردبیل باشه و کابل کشی مشکلی نداشته باشه، همه ۲۰ شبکه میاد
    ولی همیشه ده شبکه دوم(یعنی از شبکه مستند تا سهند) ضعیفتر از ده شبکه اول بود و هست و با کوچیکترین باد و بارون تصویر شطرنجی میشه و مینویسه “سیگنال موجود نیست”

  11. همشهری

    ضمن تشکر از پیگیرتون ادرس ها هم تو اون یکی مطلبتون هست وهم اون نامه ای که به شما ارسال شده ادر س و تلفن هست لطفا در اختیار صدا وسیمایی ها قرار بدید

    1. modir

      نامه به دست ما رسیده

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. دیدگاه‌ها پس از تأیید مدیر منتشر می‌شوند.