پرش به محتوا
امروز: پنجشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۵

گرشاسبی مطرح کرد:اولویت تولید فکر و ایده برای رسیدن به توسعه

کد خبر: ۱۰۳۹ بازدید: ۳۸۶
گرشاسبی مطرح کرد:اولویت تولید فکر و ایده برای رسیدن به توسعه

به گزارش صدای سراب , داود گرشاسبی صبح امروز در شورای آموزش و پرورش سراب اظهار داشت: رسیدن به توسعه و تعالی با تولید ایده و فکر نو میسر است.
وی با انتقاد از برخی کلی‌گویی‌ها در جلسات و کارگروه‌های کاری شهرستان اظهار کرد: بدون پرداختن به مصداق‌ها و به صرف بیان حرف‌های کلی نمی‌توان به نتیجه‌ای ملموس دست یافت.
رئیس شورای آموزش و پرورش سراب با بیان اینکه پشت سرِ حرف‌هایی که مطرح می‌کنیم باید منطق و استدلال باشد، افزود: جلسات و نشست‌های ما باید کاربردی بوده و از طریق بحث‌های چالشی و بارش افکار راهکار ایده‌آلی را برگزید و عملیاتی کرد.
گرشاسبی با بیان اینکه فرماندار نمی‌تواند در همه حیطه‌ها و حوزه‌های کاری متخصص باشد، یادآور شد: از طریق بارش افکار و استفاده از ظرفیت‌های کارشناسی بدنه ادارات می‌توان بهترین روش را انتخاب کرد.
فرماندار سراب با انتقاد از اینکه فرصت‌های شهرستان سراب به خوبی مورد استفاده قرار نگرفته است، تصریح کرد: این شهرستان بالاترین جمعیت دامی را دارد و در تولید شیر و برخی محصولات لبنی جایگاه خوبی در کشور دارد اما متاسفانه تاکنون این فرصت به درستی مورد استفاده قرار نگرفته، در حالی که با اندک برنامه‌ریزی شیر سراب در بازار مصرفی برند خاصی را می‌تواند داشته باشد.
این مقام ارشد اجرایی شهرستان جذب مشارکت‌های مردمی و استفاده از ظرفیت خیران را در بهینه سازی مراکز آموزشی مورد تاکید قرار داد.
محمدرضا مطلبی رئیس اداره آموزش و پرورش سراب گفت: متاسفانه مدارس نمی‌توانند بدون کمک‌های مردمی خدمات مد نظر اولیا را ارائه دهند و در این مورد نیاز به فرهنگ‌سازی احساس می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. دیدگاه‌ها پس از تأیید مدیر منتشر می‌شوند.