جوابیه مسئول محترم اداره دامپزشکی سراب در خصوص گوشت های تاریخ گذشته
- شناسه خبر: 57112
- تاریخ و زمان ارسال: 29 فروردین 1399 ساعت 22:48
- بازدید : 114 views
- نویسنده: modir
سلام و عرض ادب ، خدمتتان عارضم نحوه ی نگهداری مواد پروتئینی از جمله گوشت قرمز و سفید در حفظ کیفیت و قابلیت مصرف بسیار مهم است چه بسا گوشت قرمز یا سفید منجمد بدلیل عدم نگهداری صحیح (مثلا دمای ١٨ درجه زیر صفر ، یا دیفراست شدن یعنی از انجماد خارج شده و دوباره منجمد بشود که در اینصورت هم بسته بندی پر از خونابه بوده و براحتی قابل تشخیص است ) شرایط ظاهری یا ارگانولپتیکی (رنگ ، بو ، قوام) خود را از دست بدهد و قابل مصرف انسانی نباشد ولو دارای تاریخ مصرف معتبر باشد و چه بسا با نگهداری صحیح و اصولی حتی خیلی بیشتر از تاریخ درج شده قابل مصرف باشد در مورد این محموله ها هم با توجه به اینکه کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان تمام پارامتر های بهداشتی لازم را بررسی کرده و در صورت دارا بودن شرایط مصرف ، مجوز توزیع استانی صادر می کنند لذا جای هیچگونه نگرانی نیست و همشهریان محترم می توانمند براحتی مصرف نمایند و نهایتا توصیه می شود مشتریان محترم موقع خرید به این نکته توجه داشته باشند به اندازه ای خرید کنند که در کمترین زمان ممکن به مصرف برسانند و نگران مسمومیت نباشند. موفق و پیروز باشید .