خرما و عسل برای دیابتی ها مناسب نیست
- شناسه خبر: 20867
- تاریخ و زمان ارسال: 5 دی 1394 ساعت 21:20
- بازدید : 210 views
- نویسنده: modir
به گزارش صدای سراب به نقل از عصر ایران, سید بهمن قادریان با بیان اینکه عسل و خرما قند خون را به شدت افزایش میدهند، تصریح کرد: «بنابراین افراد دیابتی باید مصرف این مواد غذایی را کاهش دهند.» وی با تاکیدبر اینکه بیماران دیابتی حتماً باید برای کنترل کردن قند خون، از مصرف شکر، بیسکویت، کیک، آبمیوه و نوشابه پرهیز کنند، تصریح کرد: «این بیماران باید در رژیم غذایی خود بیشتر از مواد غذایی فیبردارهمچون سبزیجات، ماهی، لبنیات کم چرب و حبوبات استفاده کنند.»
قادریان با اشاره به اینکه قند موجود در مواد غذایی شامل نان، برنج، ماکارونی و سیب زمینی، مقدار قندخون را افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: «لذا توصیه میشود بیماران دیابتی در رژیم غذایی خود از سبزیجات، ماهی، لبنیات کم چرب و حبوبات بیشتر از سایر مواد غذایی استفاده کنند.»
وی در پایان اضافه کرد: «این بیماران باید زیر نظر پزشک معالج خود دارو مصرف کنند و بدون نظر پزشک نیز از داروهای گیاهی موجود در عطاریها استفاده نکنند.»